Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy serwer jail w Polsce. Reaktywacja. [II EDYCJA] Dobrze dobrane pluginy oraz ogarnięta administracja. Zautomatyzowane rangi.

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ipserwera.png

strzalka.gifAdres IP: multicraftjail.servegame.com

spec.png

strzalka.gifNazwa Serwera: MultiCraftJail

strzalka.gifWersja: 1.6.2

strzalka.gifTyp Serwera: VPS

strzalka.gifWhiteList: Wyłączone

strzalka.gifTryb Gry: Jail

strzalka.gifIlosc Slotow: 20

strzalka.gifZwierzeta: Wyłączone

strzalka.gifPotwory: Wyłączone

strzalka.gifPVP: Włączone (Tylko na spacerniaku)

pluginy.png

Odpowiednie do tego typu serwera.

admin.png

Właściciel: Undertracer

HeadAdmin: sylwo221

opis.png

Jest do II edycja serwera MultiCraft. W II edycji zostały poprawione pluginy, oraz zostało wszystko z automatyzowane.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Witamy nowego gracza na serwerze SkyBlock"

20 slotów

4 graczy online

Nie polecam

Ekran powitalny został już naprawiony, graczy też już więcej gra.

Raport.

A to że serwer został dopiero uruchomiony nie usprawiedliwia Cię za takie podstawowe błędy.

To że serwer został dopiero uruchomiony usprawiedliwia wszystko, bo chyba na świeżo odpalony serwer nie wejdzie ci 20/20 musi mieć swój czas na rozkręcenie się.

Opublikowano

Usuń to najlepszy serwer jail w polsce...

Uwierz że wejdzie i to nawet 100/100 a nie marne 20/20

Nie jest to w zupełności najlepszy serwer tego typu, serwer nie skonfigurowany w żadnym stopniu.

Opublikowano

DamianPL12, dnia 01 Sie 2013 - 22:02, napisał:

Usuń to najlepszy serwer jail w polsce...

Uwierz że wejdzie i to nawet 100/100 a nie marne 20/20

Nie jest to w zupełności najlepszy serwer tego typu, serwer nie skonfigurowany w żadnym stopniu.

Grałeś 2 min, po czym wyszedłeś. Teraz zaczynasz spamować, że to i owo. Nie podoba się żegnamy, nam nie zależy na tego typu graczach jak ty, że ciągle narzekają. A swoją drogą to serwer został skonfigurowany w 100% może poświęcił byś trochę więcej czasu i zobaczył, a nie wypowiadał się o serwerze o którym nie masz zielonego pojęcia. 100/100 wiesz kiedy wejdzie ? wejdzie wtedy kiedy serwer zostanie zareklamowany przez popularną osobę, a nie przez przeciętnego Kowalskiego.A nie usunę tego "najlepszy serwer jail w polsce" bo każdy może swój serwer wyróżnić w jakimś stopniu :)

Opublikowano

Zgadzam sie z DamianPL12 , Pluginy na serwerze nie profesionalnie skonfigurowane , zle dobrane pluginy do trybu gry , poprostu masakra , Nie postaraliscie sie , aaa i najlepszy serwer jail w polsce? hmmm.. zgodze sie jak na serwerze bedzie full 200/200 bo jak narazie to nie mów ze najlepszy

Nie polecam , ale to zalezy od gustu + wymogów :)

Aaaa , i jeszcze na dodatek , administracja konkretnie nie ogarnieta , mute na 3 miesiace 29dni i 24 godziny nie przesada jak za sprzeczke? Hmm , mysle ze tak

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Eh 2 sezon po jakim czasie ? po 3tyg dlatego ze gra tam jest nudna jak nie wiem co

1 sektor 1000 gdzie trza nakopać z 16 stacków drewna to trochę wiele jak na 1 poziom dalsze sektory są tak samo drogie

Pan headadmin mówi ze nowe pluginy itp a prawda taka ze są te same tylko na 1.6.2

Mapa jest ta sama czyli jak poprzednio odrażająca zwykła mapa w 2godz i mogę taka samom zrobic

Jak wlazłem na serwer to już po 5min nie chciałem grac bo znam z poprzedniego sezonu , serwer upadnie pewnie tak szybko jak powstrzał Nq

a panie Żabciu idź jedz muszki owocówki :P :P

Opublikowano

Fajnie, że komentarze są tylko od tych osób co weszli na serwer, i od razu się wszystkiego czepiali, narzekali itp. Jakoś inni gracze normalnie grają mają już wysokie sektory, według mnie wszystko jest tak jak powinno, no cóż każdy może swoją opinie wyrazić ale bez przesady, jeżeli gram 5-10 min o serwerze nie wiem praktycznie nic, to nie wyrażam żadnej opinii. Chyba jakiś spisek

Opublikowano

Potem na niego wszedłem jeszcze raz, miałem crasha.

Długo oceniać tego czegoś nie musiałem.

Jak nie będziesz umiał odbierać krytyki to ja nie wiem jak Ty chcesz serwery zakładać.

Poucz się jeszcze, to jeszcze nie ten czas...

Opublikowano

To co w nim nie tak ? Umiecie tylko hejtować widzę. Zróbcie swój, włóżcie sami w to prace i zobaczymy. Nie pasuje to wyjdź.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że wyrażają swoją opinie gracze, którzy tak naprawdę nie grali na serwerze :D Zapraszam, wszystkim. Na serwie ludziom, podoba się serwer więc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...